img_0 img_24 img_2021 img_2022 img_2000 img_2006 img_2045
Ga naar Hortusfloor home.

OVER ONS

Hortus Benelux BV is gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Hortus is een modern bedrijf met aandacht voor de tendensen van de markt en eigentijdse smaken. Hortus brengt stijl in exterieur in de vorm van een hoogwaardig product dat de ruimte buiten uw huis comfortabeler en eleganter maakt. Hortus is perfect te gebruiken in uw tuin, veranda, zwembad, sauna en (dak)terras.

Onze moderne productie technologie laat vermindering van kosten en productietijd zien, dankzij de volledige automatisering van de processen. Het assemblage proces voor de modulaire tegel genaamd "Hortus" wordt uitgevoerd door een verfijnd industrieel proces dat frequent een efficientie en kwaliteitsbeheersing ondergaat, die het hoogste niveau in termen van prestaties en hoeveelheden waarborgt. De logistieke organisatie van Hortus waarborgt punctuele leveringen en voorraden die "bijna" altijd beschikbaar zijn.

Door onderzoek en zorg van het product heeft hortus ervoor gezorgd dat zij het engelse ISO9001:2000 certificaat hebben gekregen en tevens voor de levering van het hout het FSC goedgekeurde houtsoort levert.