img_0 img_24 img_2021 img_2022 img_2000 img_2006 img_2045
Ga naar Hortusfloor home. hortus, parket, hortusfloor, hortus vloeren, parket voor buiten, hortusvloer, hortus vloer, zwembad, teras, terras, bestrating,
made in italy fsc gekeurd

Hortus, laat uw fantasie de vrije loop...

Dankzij de warme uitstraling van het hout is Hortus perfect op te nemen in natuurlijke omgevingen om zo de ideale omstandigheden te bereiken om te ontspannen.
Maar wat dacht u voor rondom het zwembad, voor uw tuinpaden, tuinhuis of patio. Wat u misschien niet wist is dat Hortus ook hygiënisch is en dus ideaal voor het gebruik in sauna’s, fitnesscentra, spa’s en zwembaden. 

Hortus is ook een veelzijdige en praktische vloeroplossing voor op beurzen. Er is eigenlijk geen limiet aan potentiële toepassingen. De eenvoudige installatie en demontatie maken Hortus ook aantrekkelijk voor tijdelijke oplossingen, zoals seizoensgebruik voor hotels en restaurants.
Maar wat dacht u voor thuis: nu kan elke enthousiaste doe-het-zelver snel een overweldigend mooi buitenterras maken met het vertrouwen dat deze het met hetzelfde gemak kan verwijderen. Dit voor bijvoorbeeld: verhuizing, leidingbreuk of simpelweg de tegels te beschermen tegen de gure winterperiode,net zoals bij tuinmeubels.
 
Alleen Hortus maakt het mogelijk dat iedereen een kleine oase van rust kan creëren en dat in en op uw eigen achtertuin, patio, balkon of dakterras en zonder complexe en intensieve bouwwerkzaamheden.

 

                                                                                        

                                       


                          Hortus woven                                                                                            Hortus Ipe