img_0 img_24 img_2021 img_2022 img_2000 img_2006 img_2045
Ga naar Hortusfloor home.

BEHANDELING

VIDEO DEMO

Download - 8MB

HORTUS ONDERHOUDEN

Vloeren van Hortus vereisen slechts minimaal onderhoud. Als wordt gewerkt met de olie volgens het voorschrift, blijft dankzij deze speciale olie zijn ondoordringbaarheid, kleur en originele glans bewaard. Een laag olie aangebracht na de installatie beschermt uw terras. U dient dit twee maal per jaar te herhalen voor het beste resultaat.

 

BEHANDELING VAN HET PRODUCT

Olie of wax, bruikbaar voor elk oppervlakte van hout, binnenshuis of buitenshuis, vormt een krachtige oliebescherming, plakt niet en is makkelijk mooi te houden voor lange tijd. Het vormt geen oppervlakte schilvers, rafelt of laat niet los. Makkelijk opnieuw aan te brengen zonder oude lagen te hoeven verwijderen. Uitstekende bescherming tegen het weer. Het is milieuvriendelijk en heeft geen schadelijke gevolgen voor de behandelaar. De componenten ervan blijven in de olie om het hout te beschermen en zijn niet giftig. Makkelijk en snel toe te passen me een borstel of doek.

INSTRUCTIES VOOR HET AANBRENGEN VAN DE WAX/OLIE:
Maak het oppervlak van de tegel goed schoon en stofvrij. Schud het product voor gebruik. Breng daarna de olie aan met een borstel of doek.
Hoeveelheid:1 Liter voor 10-12 m²
Opslag:Houdt de flacon goed gesloten. Het product kan een beetje troebel worden bij lage temperaturen, dit heeft verder geen invloed op de prestaties. (vorstvrij bewaren!)
Technische gegevens
Fysische staat: Amberkleurige vloeistof
Specifiek gewicht bij 45°C:0.91 g/cm³
Ontvlambaar:56°C
Wateroplosbaarheid:Niet oplosbaar
Droogtijd:12-24 uur afhankelijk van de omgeving.
Consolidatietijd: 3 dagen
Kinematische viscositeit: >7·10-6 m²/s (ISO 3104/3105)
Droog residu: 55%
Voorzorgsmaatregelen en risico's
Symbolen:Geen
R10:Ontvlambaar
Waarschuwing:Leg nergens doeken neer die in de wax/olie gedrenkt zijn in verband met kans op spontane ontbranding. Doop de doeken in water en gooi deze weg bij het daarvoor bestemde afval.
Belangrijk: De vloer dient u direct na installatie te behandelen met wax/olie.